Småjobbsentralen for ungdom

Vi tar imot og videreformidler småjobber/ oppdrag til ungdom mellom 14 og 17 år. Småjobbsentralen tar enkle oppdrag som lett hagearbeid, luking av bed, plenklipping, lett husarbeid, små maleoppdrag, vindusvask, lufting av hunder, ryddejobber med mer. (I vinterhalvåret kan vi også formidle hjelp til snømåking.) Vi ønsker å legge til rette slik at de som trenger hjelp i egen bolig eller hage får hjelp, og at ungdom kan få prøve seg i arbeid og gjøre noe nyttig. Samtidig gir det ungdom mulighet til å tjene sine egne penger.

Aldersgruppe: 14 til 17 år

Oppdragsgiver (den som trenger hjelp) må holde utstyr som trengs for å få utført jobben. 

Ungdommene tar både enkeltoppdrag og faste oppdrag (en avtaler ukentlig jobb f.eks). Den som får arbeid utført betaler direkte til ungdommen etter at arbeidet er utført, minimumspris kr. 150,- per time.

Tjen penger skattefritt på småjobber - DNB Nyheter 

NB

- Ungdommene kan ta noe malerarbeid, men skal ikke opp i store høyder. Vindusvask i stige er heller ikke aktuelt. 

- Frivilligsentralen tar kontakt med ungdommens foreldre/foresatte etter at ungdommen har registrert seg. De skal være informert om at ungdommen er deltaker i "Småjobbsentralen".

- Frivilligsentralen har ingen forsikring som dekker eventuelle personskader eller materielle skader. Arbeid utføres på egen risiko.

- Frivilligsentralen formidler kontakt mellom oppdragsgivere og ungdommer, som deretter avtaler tidspunkt og oppmøtested seg imellom. 

- Frivilligsentralen påtar seg ikke ansvar for arbeidet som utføres, eventuelt ikke blir utført. Vi er kun en formidler mellom dem som trenger hjelp til å få utført en jobb og ungdommer som ønsker å jobbe. 


Kontakt Sokndal Frivilligsentral om du har lyst å jobbe i "Småjobbsentralen" eller om du trenger hjelp i hus eller hage.  

Vi tar svært gjerne imot tilbakemeldinger fra både oppdragsgivere og ungdommer etter utført oppdrag/småjobb :-) 


Kontaktinfo: 

Tlf.nr. 952 72 136 (Torill-June)

tlf.nr: 467 80 016 (Linda)

epost: frsoknda@online.no  

eler fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Send



2024 © Sokndal frivilligsentral